Sponsorpaketten

Maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf op het BK Meulebeke 2021

Sponsorpaketten

Maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf op het BK Meulebeke 2021

Publiciteit op het BK in Meulebeke: maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf!

Deze hoogmis van het veldrijden biedt aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen kans om zich te tonen aan het grote publiek (zowel live als via verschillende mediakanalen) en tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te laten genieten op een unieke beleving van het veldrijden.

Om uw bedrijf optimaal in beeld te brengen en op het terrein in ‘the spotlight’ te zetten, kiest de organisatie bewust voor een limitering van het aantal sponsors. Vaak zijn sponsorwedstrijden een kakafonie van logo’s en sponsors. Wij willen onze partners waar voor hun geld geven tijdens deze Belgische kampioenschappen in Meulebeke! Ontdek onze sponsorpakketten verder in onze brochure.

Qua kijkcijfers zijn de Belgische Kampioenschappen veldrijden een heuse topper in Vlaanderen. De live uitzendingen op VRT halen ieder jaar meer dan één miljoen kijkers.

Promotioneel doen wij samen met Belgian Cycling alvast het nodige om zowel de Belgische Kampioenschappen als de sponsors voldoende in de kijker te zetten en dit zowel in aanloop naar, tijdens als na afloop van het BK.